Türkiye, 14 Mayıs’ta rekor bir katılımla sandık başına giderek tercihini yaptı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 49.50’sini, diğer cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise oyların yüzde 44.89’unu aldı. Kılıçdaroğlu’ndan 3 milyona yakın fazla oy alan Erdoğan’ın kıl payı bir farkla seçimi 2. tura bırakması muhalefeti bozguna uğratırken, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı oluşan tablo sonrası tehditler savurdu.

“BU GİDİŞAT DARBE DAHİL HER ŞEYE AÇIKTIR”

Yedili masanın adayı Kılıçdaroğlu’nun tutuklu teröristlere “özgürlük” vadettiği HDP’li bir vekil (yeni adıyla YSP), 2. turun Erdoğan’ın üstünlüğüyle sonuçlanmasının ‘askeri darbeye’ yol açacağı mesajını gönderdi.

Bugün, PKK’nın propoganda aygıtı Mezopotamya Ajansı’na çıkan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, “Bu gidişat darbe dahil, her şeye açıktır.” ifadelerini kullandı.

Bülbül’ün alçak tehditlerinin devamı şöyle:

“Bu sistem her şeye açıktır. Bizim toplumumuz bilgedir aydındır, siyasete katılır, gündemi izler siyaseti sadece seçmen olarak takip etmez. Bu gidişat darbe dahil, her şeye açıktır. Bizim duruşumuzu belirtmemiz lazım. Partimizde yeni bir organizasyon AK Parti’nin seçilmemesine dair şeyler yapmamız lazım.”

Please follow and like us:
Pin Share
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir
Türk Göçü

Orta Asya’dan Türk Göçü!

Türkiye bugün çok ciddi bir demografik krizle karşı karşıya. Doğurganlık oranı hızla…

Filistin lideri Mahmut Abbas, Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine Terörist Dedi

Doğu Türkistan’daki soykırımı terörle ilişkilendiren Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’a, dünyadaki Doğu…
KÜRESEL KÖLELİK DÜZENİ

KÜRESEL KÖLELİK DÜZENİNE BÜYÜK BAŞKALDIRI!

Değerli dostlar, bugün burada sadece bir siyasi gelişmeyi değil, insanlığın geleceğini ipotek…
Küreselciler ve savaş

GÖLGELERİN ARDINDAKİ SAVAŞ: KÜRESELCİLER ve İLLÜZYONLAR

Ekranlarda izlediğimiz patlamalar, devlet başkanlarının hamasi nutukları, ana akım medyanın bize sunduğu…