Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için oluşturulan Bilim Kurulu Üyeleri Ne kadar maaş aldığı hep merak edilmiş ve özellikle sosyal medyada gündem olmuştu.

Bu konu ile ilgili açıklama yapan Kurul Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel “Bizler öncelikle Türkiye için, vatanımız için milletimiz için çalışıyoruz. Arkadaşlarım ilk günden bu yana canla başla çalışıyor. Hiçbirinin bu hizmet karşılığında bir ücret talep etmek aklının ucundan geçmedi” demiştir.

Konuşmasının devamında ise “Sosyal medyada dillendirilen bazı iddialar kulağımıza geliyor. Ancak biz hepimiz bu kurul kurulduğu ilk günden beri gönüllülük esasına göre görev yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Bakanımız önderliğinde kurulan Bilim Kurulumuzun tek isteği bir an önce bu illet virüsün ülkemizde tamamen gitmesi.” diyerek bu soruya noktayı koymuştur.

Prof. Dr. Levent Yamanel

Please follow and like us:
Pin Share
Yorum
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi!

Türkiye genelinde sandıkların yüzde 99,7’Si açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre, oyların yüzde…

7 bin yıllık tohumlar boy göstermeye başladı! Çiftçiler çok umutlu: Buğday sorunu kalmayacak

Kayseri’nin Kültepe ilçesinde arkeolojik kazılarda çıkarılan küpte bulunan 7 bin yıllık Siyez…

Nedir kardeşim bu LGBT

Lgbt ne demek Ben daha çok LGBTi nedir? Bu örgüt neye hizmet eder,  tarihsel kökenleri nedir, nereden kaynaklanmaktadır bunları elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım.

Black Friday (Efsane Cuma) nedir? Nasıl ortaya çıktı? 2021 Black Friday günü

Tüm dünyada ‘Black Friday’ olarak kabul edilen alışveriş çılgınlığı, 26 Kasım 2021’de…