Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Beştepe’de Türk Yahudi Toplumu ve İslam Ülkeleri Hahamlar İttifakı üyelerini kabul ettiği davette Yahudiler’e özgü Arvit duası ile Seferad Yahudileri’nin Osmanlı’ya okuduğu kutsama duası Erdoğan için okundu.

Odatv’den Talha Özmen’in haberine göre zirveye katılan tüm yabancı hahambaşı ve hahamların yanı sıra Türk Yahudi Toplumunun da kalabalık bir heyetle yer aldığı Külliye’deki kabulde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

Külliyede David Sevi tarafından Arvit duası ve ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için kutsama duası okundu.

Okunan kutsama duasında şu ifadeler yer aldı:

“Tanrı, yüce Devletimiz Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Başkanı Ulu Efendimiz Erdoğan’ı korusun, boy verdirsin, yardım etsin, üstlere taşısın, şanını yüceltsin.”

Bir yanıt yazın
Şunlar da hoşunuza gidebilir

Unutkanlık Neden Olur?

Unutkanlık neden olur? Bu sorunun cevabını birçok kişi merak eder etmektedir. Çünkü…

1 Zeytin 40bin Dolar

Nasıl mı ? American Airlines şirketi 1987 yılında müşterilerine verdiği kahvaltı tabaklarından…

F-35 ve ASELSAN Gerçeği: Yazılım Kumpası, Sinyal Savaşları ve Türkiye’nin Siber Uyanışı

Türkiye’nin savaş uçağı envanteri yıllar içinde büyük değişim geçirdi. Ancak bu değişim…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da mı Küreselci?

Fahrettin Koca küreselcilere teslim mi oldu?