FETÖ’nün 17 25 Aralık darbe girişiminde montaj ses kayıtlarını servis eden Eren Erdem, CHP MYK üyesi yapıldı.

Eren Erdem, 2018 Haziran’da silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek, gizli tanığı deşifre etmek ve soruşturmanın gizliliğini ihlal suçlarına tutuklanmıştı. Keşke yalnız bunlardan ibaret olsa.

Devlet FETÖ’nün Zaman gazetesine operasyon çektiği zaman Eren Erdem FETÖ’ye destek çıktı, hem de MİT tırları kumpasının görüntülerini basına sızdıran Enis Berberoğlu ve FETÖ’nün medya sorumlusu Ekrem Dumanlı ile birlikte.

Gerçi Eren Erdem, MİT tır’ları belgelerini gizli ibareli olmasına rağmen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’dan aldığını da itiraf etmişti.

17 25 Aralık kumpasında Bilal Erdoğan’ın FETÖ’cü savcılara ifade vermeye gitmesi için kamuoyu oluşturmaya çalışan da aynı. Eren Erdem.

Bu şahıs ne hikmetse FETÖ’nün bütün kumpaslarında darbelerinde soruşturmalarında boy gösterdi. Fethullahçı Terör örgütünün Milli İstihbarat teşkilatına düzenlediği operasyonlara ön ayak oldu ve ne hikmetse Kılıçdaroğlu tarafından CHP MYK sosyal medya sorumlusu yapıldı.

Unutmadan Eren Erdem Kılıçdaroğlu kaybederse istifa edeceği sözünü de vermişti.

Hem de namusu ve şerefi üzerine.’!!

Please follow and like us:
Pin Share
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Gazze’de Erdoğan’ın Gölgesi: Türkiye’nin Görünmeyen Rolü

Gazze konusunda günlerdir, hatta haftalardır içimiz içimizi yiyor. Somut bir şeyler yapıldığını…

HDP’li Kemal Bülbül’den darbe tehdidi: Bu gidişat darbe dahil her şeye açıktır!!

“Bu sistem her şeye açıktır. Bizim toplumumuz bilgedir aydındır, siyasete katılır, gündemi izler siyaseti sadece seçmen olarak takip etmez. Bu gidişat darbe dahil, her şeye açıktır. Bizim duruşumuzu belirtmemiz lazım. Partimizde yeni bir organizasyon AK Parti’nin seçilmemesine dair şeyler yapmamız lazım.”

Kasım Süleymani neden öldürüldü?

Kasım Süleymani 11 Mart 1957’de İran’ın güneydoğu eyaleti Kirman’ın Afganistan sınırına yakın…
kıyamet savaşı

Kıyamet savaşı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te yaptığı son konuşmada, Türkiye’nin bir savaşa gireceğini…