FETÖ’nün 17 25 Aralık darbe girişiminde montaj ses kayıtlarını servis eden Eren Erdem, CHP MYK üyesi yapıldı.

Eren Erdem, 2018 Haziran’da silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek, gizli tanığı deşifre etmek ve soruşturmanın gizliliğini ihlal suçlarına tutuklanmıştı. Keşke yalnız bunlardan ibaret olsa.

Devlet FETÖ’nün Zaman gazetesine operasyon çektiği zaman Eren Erdem FETÖ’ye destek çıktı, hem de MİT tırları kumpasının görüntülerini basına sızdıran Enis Berberoğlu ve FETÖ’nün medya sorumlusu Ekrem Dumanlı ile birlikte.

Gerçi Eren Erdem, MİT tır’ları belgelerini gizli ibareli olmasına rağmen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’dan aldığını da itiraf etmişti.

17 25 Aralık kumpasında Bilal Erdoğan’ın FETÖ’cü savcılara ifade vermeye gitmesi için kamuoyu oluşturmaya çalışan da aynı. Eren Erdem.

Bu şahıs ne hikmetse FETÖ’nün bütün kumpaslarında darbelerinde soruşturmalarında boy gösterdi. Fethullahçı Terör örgütünün Milli İstihbarat teşkilatına düzenlediği operasyonlara ön ayak oldu ve ne hikmetse Kılıçdaroğlu tarafından CHP MYK sosyal medya sorumlusu yapıldı.

Unutmadan Eren Erdem Kılıçdaroğlu kaybederse istifa edeceği sözünü de vermişti.

Hem de namusu ve şerefi üzerine.’!!

Please follow and like us:
Pin Share
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dünya Resesyona Girene Kadar Durmayacaklar.

Merkez bankalarının yüksek enflasyona karşı gerçekleştirdiği agresif faiz artışları, küresel ekonomide resesyon endişelerini artırıyor.

Suudi Arabistan’da Transfer Çılgınlığı Sürüyor!

Suudi Arabistan’ın Futbol Transferleri ve Stratejisi Ben, futbolla arası pek olmayan biri…
Türkiye-Almanya

Almanya’da Kriz Derinleşiyor: Çözüm Türkiye ile İşbirliğinde

Almanya’da Kriz Derinleşiyor: Çözüm Türkiye ile İşbirliğindeAlmanya, 2024’e ekonomik durgunluk ve siyasi…
3. Dünya savaşı

Adım adım 3. Dünya savaşına..

Orta Doğu’da ABD, İsrail ve İran ekseninde giderek tırmanan gerilimler, küresel güvenlik…