Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için oluşturulan Bilim Kurulu Üyeleri Ne kadar maaş aldığı hep merak edilmiş ve özellikle sosyal medyada gündem olmuştu.

Bu konu ile ilgili açıklama yapan Kurul Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel “Bizler öncelikle Türkiye için, vatanımız için milletimiz için çalışıyoruz. Arkadaşlarım ilk günden bu yana canla başla çalışıyor. Hiçbirinin bu hizmet karşılığında bir ücret talep etmek aklının ucundan geçmedi” demiştir.

Konuşmasının devamında ise Sosyal medyada dillendirilen bazı iddialar kulağımıza geliyor. Ancak biz hepimiz bu kurul kurulduğu ilk günden beri gönüllülük esasına göre görev yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Bakanımız önderliğinde kurulan Bilim Kurulumuzun tek isteği bir an önce bu illet virüsün ülkemizde tamamen gitmesi.” diyerek bu soruya noktayı koymuştur.

Prof. Dr. Levent Yamanel

Yorum
Bir yanıt yazın
Şunlar da hoşunuza gidebilir

Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi!

Türkiye genelinde sandıkların yüzde 99,7’Si açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre, oyların yüzde…

Dünya Resesyona Girene Kadar Durmayacaklar.

Merkez bankalarının yüksek enflasyona karşı gerçekleştirdiği agresif faiz artışları, küresel ekonomide resesyon endişelerini artırıyor.

Türkiye’nin ilk kimyevi gübre fabrikası 2023’te yeniden faaliyette

Gübretaş Tesisinin 2023 yılında üretime başlaması hedefleniyor.
Büyük israil projesi

Büyük İsrail Projesini Kim Destekliyor?

Dünyada Masonik bir yapı olduğunu artık Türkiye’nin en ücra köşesinde tarlada çalışan…